Wilt u nog meer informatie?

Kom dan eens langs in onze salon

Hygiene

Hygiëne is erg belangrijk. We gebruiken de spatels om de wax op de huid aan te brengen maar één keer (no double dipping). Alles wat met de huid in aanraking komt, gooien we direct weg en uiteraard werken we met handschoenen!

Producten

Bij waxstudio Groningen maken wij gebruik van de flexiwax hotwax van Xanitalia. Deze wax wordt gebruikt op een lage temperatuur, bevat geen colophonium en zorgt voor een super glad en langdurig resultaat. In tegenstelling tot hars plakt de flexiwax niet aan de huid, hierdoor is de waxbehandeling veel minder pijnlijk! Haar vanaf 2 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot en aangename ervaring.

Drempelvrees???

Heb je nog niet eerder gewaxt, maar wel veel spookverhalen gehoord over waxen? Waxen is niet pijnloos, maar veel minder pijnlijk dan je denkt. De eerste keer is het meest gevoelig omdat de haartjes dan voor het eerst worden verwijderd, maar vanaf de tweede keer zul je merken dat het veel minder gevoelig is. En heb je de eerste drie behandelingen gedaan? Dan rest alleen nog donsachtig haar en dat is veel minder gevoelig om te waxen. Bijna iedereen zegt achteraf tegen ons dat het veel minder erg was dan dat ze verwacht hadden. Vind je het allemaal toch wat spannend? Je kunt telefonisch een intake afspraak inplannen. In de intake kun je ervaren hoe de wax aanvoelt op de buitenkant van uw handpalm. Ook kunnen we al uw overige vragen dan beantwoorden.

Wil je direct een afspraak boeken??

Boek nu!